Tur Virtual 360 Ganesha Caffe București


Demo Tur Virtual 360 Google Street View

Ganesha Caffe – Cafenea si terasa cu narghilea Bucuresti

Aflat în zona centrală a Bucureștiului, Ganesha Caffe se deosebește printr-un decor cromatic deosebit, cu puternice accente orientale.

Paleta coloristică distinctă pentru fiecare încăpere, ambianța relaxantă precum și grija acordată pentru detaliu ar putea fi trecute cu vederea de potențialii clienți ținând cont că demult fotografiile obișnuite nu mai prezintă increderea realității.

 

Aflat în zona centrală a Bucureștiului, Ganesha Caffe se deosebește printr-un decor cromatic deosebit, cu puternice accente orientale. Paleta coloristică distinctă pentru fiecare încăpere, ambianța relaxantă precum și grija acordată pentru detaliu ar putea fi trecute cu vederea de potențialii clienți ținând cont că demult fotografiile obișnuite nu mai prezintă increderea realității.

Aici noi am putut veni în ajutor prin Realizarea și Publicarea in Google Maps a Turului 360 Google Street View, iar acum orice utilizator de smartphone poate vizita Ganesha Caffe încă din momentul în care se decide să caute o locație în preajma sa.

 

 
;center:

Ganesha Caffe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *