“Fly Me Silver 15” – motodeltaplan

200 lei

Description

First flight certificate

 Cu voucherul de zbor “Fly Me Silver 15” ai 15 minute pentru a pluti spre paradis.Desigur că această amintire îți va rămâne întipărită în memorie pentru totdeauna ca fiind una dintre cele mai frumoase experiențe ale vieții tale!Poate teama de înălțime te reține, dar nu uita! totul este să vrei!                     Chiar și cei mai reținuți pasageri și-au înfrânt barierele  s-au descătușat de temeri pentru a trăi o senzație MINUNATĂ!

Doar înainte de prima decolare emoțiile și temerile reușesc să se arate, pentru că vei trăi ce nu ai trăit NICIODATĂ iar mii de ani oamenii doar au VISAT . Poate chiar ai zburat cu avionul de pasageri, o cutie mare și închisă unde creierul este bulversat de senzațiile contradictorii între ce simți (chiar și în stomac) și ceea ce vezi.

 

 

zbor de agrement

 

Și iată că te apropii de aerodrom…  Ai emoții, poate chiar îți transpiră și palmele…  De când nu ai mai avut emoția asta? Nu știi ce să faci! Nu îți vine nici să te întorci, dar nici să FACI PASUL ! Hmm…

Oare nu era așa și în adolescență la prima întâlnire? Deja frământările cotidiene care nu îți dădeau pace sunt undeva departe, ziua de muncă de ieri pare undeva ani în urmă… Aproape că ai uitat și ce făceai acum o oră… Deodată unul din piloții cu care până atunci râdeați îți spune ferm și scurt: “HAI SĂ ZBURĂM! ”

 

 

Emoții

Ești ca în transă… Cineva îți pune casca pe cap, altcineva îți leagă centura… Încep să se audă tot felul de zgomte nefirești: vuietul motorului, comunicații radio parcă nu cu oameni, cu păsări cu extratereștrii ceva… Aeronava rulează încet și parcă stăngaci. Se oprește scurt la intrarea pe pistă și realizezi că în amalgamul de convorbiri pilotul tău a primit liber. Motorul începe să se tureze și se continuă acea deplasare înceată și stăngace până la mijlocul pistei.

Aici parcă totul se oprește. Motorul vuiește molcom. În stație nu se mai aude nimic. Vezi un grup de papparazzi cum filmează si fotografiază de la marginea pistei. Realizezi aproape indiferent că tu ești “vedeta”, dar nu dai nicio importanță. Poate fluturi mâna absent, dar nu îți poți îndrepta gândul către ei.

 

 

                                      Aproape că incepusei să îți revii, și chiar  să ți se umezească buzele rămase până acum uscate, când motorul incepe să își urce treptat glasul ca un dragon adormit mii de ani. Mersul la sol până acum hurducăit și stângaci se transformă într-o cursă nebună, iar elicea ce o  admirai aproape cu duioșie pentru suplețea și finețea ei, simți că te împinge cu violența unui uragan dezastruos.  Vezi cum totul în jurul tău aleargă, tot peisajul de aerodrom ce deja începuse să îți pară familiar  este înlocuit rapid cu altul necunoscut, care imediat dispare și el, iar tu ești  singurul rămas împietrit în acest univers.

                                  Poate tu nu știi dar acum creierul tău a oprit toate funcțiile ne-necesare și folosește toată energia pentru a deveni împreună cu sitemul imunitar mașinăria perfectă a universului cunoscut. Pentru că acum lucrează de sute de ori mai rapid decât în mod normal. Adrenalina ce inundă fiecare fărămiță a corpului tău îi oferă acestuia o imensă porție imunitară ce nu o poți găsi poate nici în luni de tratamente.  Acum se scrie istorie în viața ta pentru că aceste clipe ți le vei aminti cu dragoste toată viața, îți vor da întotdeauna forță să depășești momentele grele, te vor susține să nu cazi și vor aju

Eternitatea de forță și viteză care s-a declanșat nu durează de fapt decât 6 secunde

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review ““Fly Me Silver 15” – motodeltaplan”
Or